Dijous, 25 abril 2024

Ontinyent concedeix 116 sol·licituds del "Pla Resistir" per import de 218.000 euros

Posted On Dilluns, 19 abril 2021 17:26 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha resolt favorablement 116 expedients d’ajudes del "Pla Resistir", que cofinancen la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i els ajuntaments per donar suport als sectors econòmics més afectats per les restriccions anticovid.

Aquesta resolució favorable suposarà el pagament de 218.131,62€ als beneficiaris i beneficiàries. Així mateix, altres 113 sol·licituds estan pendents de resolució a l’espera de rebre les esmenes requerides.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, explicava que des del Departament de Promoció Econòmica i d’Hisenda continua treballant-se en la resolució de les sol·licituds d’aquest programa amb la màxima celeritat i "demanem als sol·licitants que han rebut algun requeriment que l’atenguen el més ràpidament possible per poder passar a ser beneficiaris".

D’altra banda, ja s’està treballant en el segon termini d’aquest programa, "Pla Resistir II". En concret, aquest nou programa donarà cabuda a un total de 21 noves activitats econòmiques que inclouen sectors com confecció, arts gràfiques, venda de comerç al por menor, fotografia, transport, reparació de calçat o joieria, així com educació (entre d’altres), tal i com s’ha acordat a la Comissió de Seguiment del Pla que es reunia aquest mateix dilluns. El termini per al Pla Resistir II s’obrirà el proper 15 de maig i es podran enviar sol·licituds fins el 30 de maig, ambdós inclosos.  Úbeda destaca que "aquest nou termini permetrà ajudar a més veïns i veïnes d’Ontinyent perquè encara que, en molts casos, han pogut obrir els seus comerços o serveis els seus ingressos han minvat".  

Les bases per a aquest nou termini s’aprovaran al ple d’aquest mes d’abril, i contemplaran entre altres coses que hauran de justificar-se despeses corrents, incloent les cotitzacions de les persones treballadores a la Seguretat Social, la quota d’autònoms, així com adquisició de productes de proveïdors, pagament d’IBI o Impost de Vehicles, entre d’altres. 

Llegir 271 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM