Divendres, 29 Març 2024

Jorge Rodríguez i Óscar Borrell reben a l’ontinyentí reconegut per la Societat Espanyola d’Excel·lència Acadèmica

Posted On Divendres, 26 Març 2021 17:00 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor d’Educació, Óscar Borrell, rebia aquest divendres a l’Ajuntament a l'ontinyentí Raúl Mollà Vidal, que ha estat inclós per la Societat Espanyola d'Excel·lència Académica (SEDEA) amb el cinqué lloc al seu Rànking Nacional. 

 

Es tracta d’un reconeixement que té en compte el seu expedient acadèmic, amb un 9’5 de nota mitja però també la seua progressió personal i formació complementària participant en premis, cursos formatius i accions de voluntariat. Mollà també va rebre en gener el Premi Extraordinari de Grau en Història de la Universitat d’Alacant, sent el primer de la seua promoció, estant estudiant a hores d’ara un Màster de Professorat.

En la recepció, l’alcalde i el regidor felicitaven el jove ontinyentí, tot destacant la importància que ha donat sempre el Govern d’Ontinyent a la formació i l’educació com a eines per fer front als reptes que presente el futur: “que es reconega a l'estudiantat d’Ontinyent pel seu talent i capacitat d’esforç no pot més que animar-nos a seguir en esta aposta perquè la ciutat puga fomentar, potenciar i retenir el talent dels i les nostres joves", destacava el primer edil. 

Llegir 549 vegades Darrera modificació el Divendres, 26 Març 2021 17:05

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM