Dissabte, 27 abril 2024

“Majors Actius" reprèn el programa de gimnàstica a l’aire lliure a Ontinyent amb grups limitats

Posted On Divendres, 26 Març 2021 16:57 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La regidoria de Majors Actius i Promoció per l’Autonomia de l'Ajuntament d'Ontinyent, reprendrà la propera setmana el programa de gimnàstica a l’aire lliure per a majors que es va pausar el passat mes de gener pel repunt de la pandèmia. 

Es farà a la zona verda de Benarrai, amb grups limitats de 10 persones, en un total de 46 sessions d'una hora de durada entre el 30 de març i el 17 de juny.

El regidor de l’àrea, José Rafael Sanchis, recordava que “amb Majors Actius, el govern d’Ontinyent tracta de potenciar un envelliment actiu i saludable entre els majors de 55 anys de la ciutat. La irrupció de la pandèmia està afectant especialment a aquest sector de la població, i a l’igual que estan tornant a poc a poc altres activitats per a públic en general, volem oferir a les persones majors la possibilitat de comptar amb activitats que els ajuden a mantenir-se en bon estat físic i mental, sempre atenent estrictament a les indicacions de la normativa anticovid vigent i tenint cura per la seguretat”, assenyalava. Les sessions seran dimarts i dijous de 09.30 a 10.30 i de 10.30 a 11.30, sent necessària inscripció prèvia telefonant o enviant un whatsapp al 674753038 (Maribel).

Esta aposta per l’activitat física s'inclou al seu torn al marc de “Primavera Activa", un conjunt d’activitats de “Majors Actius" que que es duran a terme als propers mesos, i que inclourà també la represa del servei d'hidroteràpia o  iniciatives com una jornada de formació en noves tecnologies, entre d’altres. Jose Rafael Sanchis recordava que “són moltes les persones que venien fent ús d’estos serveis que ens estaven preguntant per la represa de les activitats, que seguiran sent totalment gratuïtes i a les que animem a inscriure’s perquè les places seran limitades", recordava.

Llegir 273 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM