Diumenge, 28 abril 2024

Ontinyent efectua un sondeig ciutadà sobre interès en la fibra òptica per animar a les empreses a efectuar la instal·lació al centre històric

Posted On Divendres, 05 Març 2021 11:08 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha encetat esta setmana un sondeig ciutadà sobre interès en la instal·lació de fibra òptica al centre històric, per tal d'animar a les empreses a efectuar-la.

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Participació Ciutadana, la responsable de la qual, Virtudes González, explicava que “es tracta d'un sondeig únicament amb caràcter informatiu, que supose a les empreses un aval per posar en marxa la instal·lació. La dotació de fibra òptica evidentment no depèn de l'Ajuntament, però si que podem donar suport a esta demanda ciutadana fent gestions com aquesta", manifestava.

El sondeig està efectuant-se entre el veïnat de les zones de Poble Nou, La Vila i el Carrer Major, amb la difusió de cartelleria on s’insta a les persones interessades en contractar el servei de fibra òptica a telefonar o enviar un missatge de whastapp al telèfon 634798894, o un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant el nom i cognoms de la persona i adreça del seu domicili. Els missatges es podran enviar fins al proper 10 de març per les vies assenyalades.

Llegir 314 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM