Dissabte, 20 abril 2024

Ontinyent millora la seguretat per als vianants al carrer Pare Lluis Colomer

Posted On Dimecres, 03 Març 2021 16:36 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha millorat la seguretat per als vianants al carrer Pare Lluis Colomer, al barri de Sant Rafel, renivellant i eixamplant el tram de vorera adjacent al transformador d’Iberdrola.

La intervenció havia estat demanada en una visita per representants de l’Associació Veïnal del barri, encapçalats per la seua presidenta, Maria Modesta Pastor, als regidors de Territori, Joan Sanchis; i el de Serveis Municipals, Manuel Cuesta.

Cuesta explicava que aquesta vorera "venia a ser una rampa, creada per a salvar el desnivell amb la porta d’accés al transformador. Per això no podíem executar l’obra fins que Iberdrola renivellara la porta d’accés a la instal·lació, i una volta fet açò, aprofitem per també eixamplar la vorera i fer-la més còmoda i segura per a les persones que transiten per la mateixa, que en molts casos venien baixant a l’asfalt davant l’estretor i inclinació de la vorera”, explicava. L'actuació, executada per la brigada d’obres municipal, s'iniciava el passat dijous, i està previst que finalitze als propers dies.

Llegir 268 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM