Dimecres, 24 abril 2024

Jorge Rodríguez: “empreses i administracions hem de seguir treballant perquè el sector tèxtil puga fer de la crisi una oportunitat”

Posted On Dimecres, 01 Juliol 2020 15:17 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

“Entitats que aglutinen a les empreses, com ATEVAL, i administracions com l’Ajuntament d'Ontinyent o la Generalitat Valenciana hem de seguir treballant coordinadament perquè el sector puga eixir reforçat de la crisi del Covid-19, una situació complexa però plena d’oportunitats”.

Així ho manifestava hui l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, en l'assemblea de l’Associació Tèxtil de la Comunitat Valenciana en la què Pepe Serna, fins ara Secretari General de l’entitat, era elegit com a nou President al lloc de Càndid Penalba.

L’alcalde, que acudia acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, agraïa a Penalba pel treball fet als últims anys, i destacava que amb el nomenament de Serna “de segur que podrem seguir comptant amb ATEVAL per treballar colze a colze com sempre hem fet en benefici de la ciutadania", amb accions com el Clúster del tèxtil sanitari posat en marca amb l'impuls de l'Ajuntament d'Ontinyent i l'assessorament d'Ateval. Un treball, afegia, "que ens permeta seguir oferint possibilitats perquè les empreses d’Ontinyent tinguen noves vies de negoci i puguen contribuir a la creació de llocs de treball i l’impuls de l’activitat econòmica a la nostra ciutat", assenyalava.

A l’acte, que tenia lloc a la finca La Clariana d'Ontinyent, comptava amb la presència d'una extensa representació d'alts càrrecs del Govern Valencià encapçalada pel Conseller d’Economia Sostenible i Sectors Productius, Rafa Climent.

Llegir 456 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM