Dijous, 28 Març 2024

"Ontinyent contra el foc" conclou amb més de 7.200 quilòmetres recorreguts i prop de 700 hores de vigilància

Posted On Dimarts, 29 Octubre 2019 15:07 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Més de 7.200 quilòmetres i prop de 700 hores de vigilància s’han dut a terme durant la sexta campanya de prevenció d’incendis forestals "Ontinyent contra el foc 2019".

Aquest projecte de vigilància preventiva actiu durant els mesos d’estiu impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent concloïa amb un acte el passat divendres.

Durant l’acte,  la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, agraïa el treball realitzat pels voluntaris i voluntàries perquè ha permès que Ontinyent no torne a experimentar incendis tan greus com els de 1994 i 2010" i incidia en que "aquest programa permet crear vincles emocionals i viure experiències entre totes i tots els participants que comparteixen l’estima pel nostre patrimoni natural i la nostra fauna", afirmava.

En la cloenda es van lliurar detalls i certificats de participació als i les membres del programa. Així mateix, els voluntaris i voluntàries que duen 3 i 5 anys han participat al programa van rebre un reconeixement especial per la seua fidelitat. Gandia posava en valor la tasca que han realitzat durant els mesos d’estiu perquè "és fonamental perquè no hem d’esperar a que les nostres serres perden el seu verd per valorar la seua importància", concloïa.

Llegir 509 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM