Dijous, 25 abril 2024

Ontinyent completa la transformació de l’antic aulari d’Empresarials de Sant Rafel en un Centre d’Iniciativa Cultural

Posted On Divendres, 01 Març 2019 08:32 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha completat la transformació de l’antic aulari universitari d’Administració i Direcció d’Empreses al barri de Sant Rafel en un modern Centre d’Iniciativa Cultural.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, visitava hui l’edifici acompanyat de diversos regidors i de representants de l’Associació Veïnal del barri encapçalats per la seua presidenta, Modesta Pastor, qui mostrava la satisfacció de l’entitat pels nous equipaments i millores amb què l’Ajuntament ha dotat l’edifici per potenciar els seus usos.

 Jorge Rodríguez recordava que “quan vam unificar el Campus Universitari aquest edifici va quedar lliure per a altres usos. Vam fer una adequació provisional per als usos que ens demanava el veïnat del barri, però ara hem completat una adequació per comptar amb allò que hem denominat CIC, un Centre d’Iniciativa Cultural, que amb una inversió reduïda (50.000 euros) suposa una millora gran per a les persones usuàries”, destacava.

Així, a la planta baixa va a adequar-se una aula de cuina acreditada pel SERVEF per a impartir cursos per a tot tipus de públic. A la primera planta s’ha ampliat i millorat les instal·lacions de l’Agència de Lectura amb nou mobiliari, més punts de lectura i llocs d’accés a internet (8), a més de comptar-se amb accés a xarxa wi-fi gratuït. Finalment, a la segona planta el CIC compta amb una aula multifuncional amb capacitat de més de 100 persones dotada d’equipaments com una pissarra digital i un projector, i on s’ha potenciat el caràcter polivalent per acollir conferències, reunions o jornades.

 La presidenta de l’Associació Veïnal de Sant Rafel, Modesta Pastor, destacava que “portavem anys reivindicant un espai així. Quan ADE va passar al nou aulari del Campus Universitari vam reclamar que es pugueren fer estos usos. El que s’havia fet en primera instància s’ha millorat molt amb aquesta adequació, i ara comptem amb una sala de biblioteca i una sala multiusos que ens permeten evitar desplaçaments a altres barris. Estem molt satisfets”, concloïa.

Llegir 610 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM