Dimarts, 16 abril 2024

Més de 800 persones participen a les 6 eixides culturals del programa “Majors Actius”

Posted On Dimarts, 18 Desembre 2018 17:56 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Més de 100 ontinyentins i ontinyentines es desplaçaven aquest dimarts a Xàtiva dins dels viatges culturals organitzats per “Majors Actius”, el programa d'envelliment saludable impulsat per l'Ajuntament d’Ontinyent.

Al llarg de l’any, gràcies a este programa s’han desplaçat més de 800 persones a través de les 6 eixides culturals que s’han organitzat per conèixer el patrimoni d’altres ciutats valencianes.

Durant la seua estada en Xàtiva, els veïns i veïnes d'Ontinyent han visitat espais museístics, el Betlem monumental, el castell, així com altres monuments. L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha volgut donar la benvinguda a la ciutat als participants acompanyat per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; per la regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia i la tècnica de turisme de la ciutat. Rodríguez ha volgut agrair a Roger Cerdà i l’Ajuntament de Xàtiva “la bona predisposició per col·laborar en esta activitat del programa “Majors Actius" que intenta tornar a la gent gran un poc del molt que han aportat a la nostra societat".

Esta eixida a Xàtiva és l’última de les visites culturals que s'han previst per a este any, que van començar al gener amb una eixida a València amb 50 veïns i veïnes d'Ontinyent per conèixer el Palau de la Batlia on està la seu de la Diputació de València, així com el Museu Valencià d’Etnologia o l’església de Sant Nicolau. Cap a març, es va tornar a organitzar un viatge a València amb 4 autobusos i més de 200 persones que van visitar la Diputació, la Generalitat i gaudiren d’una mascletà. Altra de les eixides va tindre com a escenari Dénia on es van desplaçar més de 200 persones amb 4 autobusos; 3 autobusos i vora 150 persones van anar a Gandia; així com 100 persones a Cofrents i 106 ara a Xàtiva.

Sayo Gandia mostrava la seua satisfacció per l’èxit de la iniciativa dels viatges culturals de "Majors Actius" que en “alguns casos s’ha hagut de quadruplicar i triplicar l’oferta davant la gran demanda com va ser el cas de Dénia on vam arribar a tindre 600 inscrits. Anem a continuar treballant per oferir més viatges vista la demanda dels propis usuaris del programa”, concloïa.

Llegir 485 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM