Dimarts, 23 abril 2024

Ontinyent millora la seguretat dels camins del terme amb una ajuda de 229.000 euros de la Diputació

Posted On Divendres, 14 Desembre 2018 16:46 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Ajuntament d'Ontinyent ha completat les obres de millora de la seguretat i comoditat de diversos camins del terme executades amb ajudes per import de 228.900 euros de la Diputació de València.

D’estes actuacions ja finalitzades, destaquen les executades als camins de la Font Santa, La Clariana, Senda dels Cinc Germans i Molí de Guerola, que eren visitats esta setmana pels regidor de Territori, Jaime Peris, i el de Serveis Municipals, Manuel Cuesta.

Durant la visita al Barranc de la Bessona, Cuesta destacava que esta obra que ha comptat amb un pressupost de 54.735 euros “dona solució a una demanda històrica del veïnat perquè es tracta d'una zona que veia com el camí desapareixia quan plovia i posava en perill la seguretat al trànsit”. Així aquesta obra ha comptat amb la col·locació de pedres de gran tamany unides per formigó que serviran per evitar corriments de terra i que garanteixen que l'aigua puga discórrer sense posar en perill la seguretat de la ciutadania.

Al Camí de la Font Santa, una obra dotada amb 105.000 euros, l'Ajuntament ha construït un mur de contenció a més d'incloure pedres de gran tamany com s'ha fet al camí de La Clariana per garantir la seguretat del trànsit. L'obra al Camí del Molí de Guerola amb un pressupost de 8.257 euros ha servit per crear un túnel de formigó armat que permetrà que discòrrega l'aigua sense perill a corriments de terra. Finalment, el Camí Senda dels Cinc Germans amb una inversió de 17.980 euros ha reforçat la seguretat.

Peris tenia paraules d’agraïment per a la Diputació de València “que una volta més ha estat receptiva a les nostres peticions, i amb estes ajudes ens ha permès fer millores importants als camins, que ens serviran per estar més preparats per fer front a episodis de pluges com el que vam patir ara fa dos anys, amb més de 200 litres per m2 en 12 hores”, recordava.

Llegir 720 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM