Dissabte, 04 Mai 2024

“El Repte del Reciclatge” arriba a Ontinyent amb activitats d’animació i xerrades de sensibilització

Posted On Dimarts, 24 Juliol 2018 14:10 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

“El Repte del Reciclatge” ha arribat aquesta setmana a Ontinyent amb una sèrie d’activitats per conscienciar a la ciutadania sobre la importància del reciclatge.

A més, aquesta campanya que està organitzada per la Generalitat Valenciana i Ecoembes amb la col·laboració del Consorci per a la Gestió de Residus (COR) i l’Ajuntament d’Ontinyent, premiarà al municipi que més incremente l’aportació al contenidor groc amb 6.000 euros que aniran destinats a una entitat de caràcter social.

Les activitats començaven dilluns al Mercat Municipal on un equip d’animació i formació explicava i sensibilitzava sobre el reciclatge als veïns i veïnes que per allí passaven. A més, l’equip es va traslladar també a l’Escola d’Estiu per realitzar una acció d’educació mediambiental a les xiquetes i xiquets. Dimarts, de 16:00 a 20:30 hores, la campanya estarà al Poliesportiu interactuant amb la ciutadania i organitzant diverses activitats d’animació. També, a les 19:30 hores, al Centre Social de Sant Rafel es durà a terme una xerrada de sensibilització. Finalment, dimecres, a partir de les 17:00 hores “El Repte del Reciclatge” es trobarà a l’Espai Jove.

Per a superar el repte, primer Ontinyent deurà incrementar un 15% com a mínim l’aportació de quilos d’envasos lleugers per habitant durant dos mesos consecutius comparant aquestes aportacions amb el mateix període de l’any anterior.  Després, el municipi que aconseguisca un increment major rebrà 6.000 euros que es destinaran a Cáritas, Banc d’Aliments, l’Associació contra el Càncer o a la Fundació Ajuda Alzheimer.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, animava a tota la ciutadania a participar en aquesta campanya que està pensada per arribar a gent de totes les edats  i té un doble vessant, “per una banda col·laborem en la preservació el medi ambient i per altra, podem guanyar un premi en benefici d’una entitat que treballa dia a dia per fer de la nostra una societat millor” explicava.

Llegir 1170 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM