Dissabte, 04 Mai 2024

La Diputació organitza una jornada sobre Canvi Climàtic i Energia Sostenible en Ontinyent

Posted On Dijous, 19 Juliol 2018 15:01 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent acollia aquest dimecres una Jornada Comarcal sobre Canvi Climàtic i Energia Sostenible impulsada per la Diputació de València.

Ha estat una aquesta sessió formativa a la que han participat una trentena tècnics municipals i responsables polítics de tota la comarca, i on diversos especialistes han abordat aspectes de la mobilitat elèctrica a les ciutats i l’autoconsum energètic.

La jornada, que comptava amb la presència del diputat de Medi Ambient, Josep Bort, i el vicepresident de l’Associació d’Empreses Elèctriques de València (ASELEC), Sergio Pomar, era presentada per la regidora de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Patrícia Folgueras, qui destacava l’aposta del govern ontinyentí en esta matèria, “una aposta que es demostra en fets, com la utilització municipal de vehicles elèctrics i híbrids, la potenciació de l’ús de les bicicletes elèctriques, la reducció de taxes als vehicles elèctrics o el fet de comptar amb un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) que tenen present a la seua acció les diferents regidories”, apuntava.

Josep Bort explicava que “la finalitat d’aquestes sessions formatives és transmetre els coneixements necessaris per tal d’actuar contra el canvi climàtic i els seus efectes des dels municipis, perquè són els agents estratègics per desenvolupar mesures concretes sobre aquesta realitat”. La Diputació de València organitza aquestes Jornades Comarcals sobre Canvi Climàtic i Energia Sotenible per tota la província per tal de fer arribar el Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia a les autoritats locals, promoure l’adhesió a aquest i facilitar als signataris l’assistència tècnica, econòmica, administrativa i política necessària per assolir els seus compromisos. Actualment són 222 les entitats locals inscrites al pacte, entre les quals es troba l’Ajuntament d’Ontinyent des de 2016.

Llegir 771 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM