Dimarts, 23 abril 2024

L’Ajuntament i el Club Esport Base instal·len noves grades i milloren l'enllumenat dels camps de la Puríssima

Posted On Dimecres, 21 Desembre 2022 15:56 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent i el club esportiu Esport Base Ontinyent han procedit a efectuar diverses millores als camps de futbol de La Purissima, que han inclós la dotació de noves grades amb seïents donats pel Vila-Real CF, i la millora dels elements d’enllumenat.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el regidor d’Esports, Óscar Borrell, i el president del club Esport Base, Miguel Ángel Molina, visitaven estos dies les instal·lacions per comprovar l’estat d’estes millores, que han suposat una inversió de 20.000 euros dels quals 8.000 han estat aportats pel consostori i la resta pel club de fútbol.

En concret, per a la instal·lació de les noves grades s’ha hagut de traslladar el prop d’un miler de seïents anteriorment ubicats a l’Estadi “La Ceràmica" (antic Madrigal) i donats pel club castellonenc, al que s’ha agraït la donació i facilitats.  Pel que fa a l’enllumenat, s'ha reubicat i condicionat dues torres que ja estaven als camps, de manera que s’ha augmentat i millorat notablement la qualitat lumínica.

Óscar Borrell explicava que "amb estes intervencions millorem notablement les condicions tant per a la pràctica del futbol com també per a què les families i seguidors puguen gaudir en millors condicions de l’assistència als partits. Potenciar l'esport entre la joventut és una de les metes d’aquest ajuntament i esta regidoria, i pensem que accions com estes contribueixen a aquest objectiu". Borrell avançava que l’Ajuntament i el club estan estudiant també la possibilitat de construïr en 2023 una nova sala multiusos al recinte, a més de dotar de més enllumenat LED les instal·lacions.

Llegir 163 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM