Dimecres, 01 Mai 2024

El Centre Ocupacional d’Ontinyent participa Al VII encontre nacional de l’acadèmia Rafa Nadal

Posted On Dimecres, 21 Desembre 2022 15:53 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Jugadors i jugadores de tenis del centre Ocupacional Jose Antonio Bodoque d´Ontinyent, acompanyats demonitors del centre, participaren el passat cap de setmana en el VII encontre Nacional Mas Que Tenis organitzat per la Fundación Rafa Nadal que es celebra a les instal·lacions de l’Acadèmia de Tennis Rafa Nadal en Manacor.

El centre de titularitat municipal compta amb una subvenció d’esta fundació per al desenvolupament d’una escola de tenis per a persones amb diversitat funcional i intel·lectual.

Aquest encontre és el punt i final de les escoles d’aquest any i serveix per a que els esportistes juguen entre ells depenent de la seua categoria contra jugadors d’altres escoles en un bon ambient i amb instal·lacions d’alt nivell. Aquest any han sigut cinc els usuaris del centre ocupacional que han participat representant a la comunitat Valenciana: Silvia Nadal, medalla de bronze en nivell 2;  Miguel Angel Vega, quart en el nivell 2 masculí; David Moreno, tercer lloc i medalla de bronze al nivell 3 masculí; Marcos Sanz, quart lloc en nivell 4 masculí; i Ander El Ouaryachi que aconseguí la victòria i la medalla d’or al nivell 4 masculí.

Des de la direcció del Centre i des la regidoria de Política per a les persones s’ha tingut paraules d’agraïment a la Fundació Rafa Nadal i a Special Olympics “que ens permeten formar part d’aquest projecte any darrere any i poder continuar oferint aquestes possibilitats als nostres usuaris i usuàries”.

Llegir 167 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM