Dijous, 25 abril 2024

Partit de l’Eset Ontinet per al diumenge del Bou

Posted On Dijous, 01 Desembre 2022 08:04 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Eset Ontinet masculí torna aquest cap de setmana al pavelló Fernando Rubio del Col·legi La Concepción d’Ontinyent.

Una nova ocasió en la qual l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet haurà de lluitar per mantenir la seua casa invicta i tornar a dinàmica guanyadora, després d’una dura derrota davant del SCD Carolinas, per 58-51, en la recent jornada.

Així, després de caure fins a la posició número 10 en la taula classificatòria, l’Eset rebrà aquest diumenge, a les 19.00 hores, al CB Jorge Juan. Els de Novelda se situen en el lloc número 12, en posició de descens i sense haver sumat cap victòria. No per això s’han de confiar els jugadors de Saúl Blanco i lluitar per tornar a sumar és imprescindible.

Com a part positiva, l’encontre a casa del Carolinas va suposar la tornada de Pablo Iborra, qui es lesionava en un entrenament de la pretemporada. El pivot va disputar només un parell de minuts, per continuar treballant a poc a poc en la seua tornada a la normalitat.

La victòria es resisteix per a l’Eset femení

Pel que fa a l’Eset Ontinet femení, la primera victòria no arriba, però les sensacions milloren. L’equip rebia el passat diumenge al CB Patronato Bocairent, davant de qui perdia per 52-61. Qualsevol dels dos equips podria haver-se portat la victòria, en un encontre que va estar molt igualat. Les d’Ontinyent van saber estar al nivell de l’intens joc del rival, demostrant ser un equip unit. Tot i això, el triomf es va decantar pel conjunt visitant, que va dependre durant tot l’encontre de la seua jugadora estrella.

Aquest cap de setmana l’Eset Ontinet descansarà i el pròxim encontre serà el dia 10, a les 18.30 hores, al pavelló Fernando Rubio, on rebran al líder indiscutible, el Miarco Petraher.

Llegir 162 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM