Dimecres, 24 abril 2024

V. Granero, l’home del Triatló Ontinyent que ja suma 30 triatlons en distancia IronMan

Posted On Divendres, 21 Octubre 2022 08:11 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

Moltes i molts atletes es plantegen una cursa en distancia marató com el repte més important de la seua vida esportiva.

Algunes i alguns, de vegades, s’atreveixen fins i tot a pensar en anar un pas més endavant i proven de fer un triatló de llarga distància, conegut també com a IronMan. En aquest cas els 42.000 metres de carrera a peu s’han de córrer després de nadar 3.800 metres i després de completar també 180 quilòmetres de ciclisme.

Tot i que es tracta de proves que moltes persones es plantejarien fer una vegada en la vida, Vicente Granero ha completat aquest cap de setmana en Gandia el seu 30 triatló en distància IronMan, i ho ha fet amb la seua participació en el Full ICan Triathlon Gandia. Amb aquest, Granero arriba a la trentena de triatlons de llarga distància, els quals ha anat completant arreu del món competint en proves com el Challenge Roth (Baviera, Alemanya), l’Altriman (Les Angles, França), l’Embrunman (Alts Alps, França), l’IronMan de Lanzarote (Illes Canàries, Espanya) o l’Hispaman Xtreme Triathlon (Castelló, Espanya).

Fins a la capital de La Safor es van desplaçar també els esportistes del Club Triatló Ontinyent Pilar Coll i Jordi López, qui van participar en el Short ICan Tritahlon Gandia. Una prova que combinava 1.500 metres de natació, 41 quilòmetres de ciclisme i 10.000 metres de carrera a peu.

Llegir 194 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM