Dijous, 25 abril 2024

L’Eset Ontinet masculí torna al Fernando Rubio per a la 4a jornada de la Lliga EBA

Posted On Dimecres, 19 Octubre 2022 07:25 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Després de dues setmanes jugant fora de casa, l’afició de l’Eset Ontinet masculí podrà tornar a gaudir de l’equip al pavelló Fernando Rubio.

Així, aquest diumenge, a les 18.30 hores, el primer conjunt del Club Martínez Valls Bàsquet rebrà al CB Ilicitano.

L’Eset Ontinet arriba a la quarta jornada de lliga després d’una dura derrota davant del Lucentum Alicante per 69-57. Un encontre en el qual, malgrat tindre alguns grans moments a la pista, com un parcial de 9-0 als inicis del tercer quart, no vam saber estar a l’altura del rival.

Ara, els de Saúl Blanco, confien en el factor casa per a tornar a sumar punts. Cal destacar que el CB Ilicitano no ha guanyat encara cap dels tres encontres disputats, però no per això cal confiar-se, ja que previsiblement els d’Elx eixiran a la pista amb ganes d’emportar-se la seua primera victòria.

ESET FEMENÍ

El sènior femení jugarà també el diumenge, però ho farà a casa del CB Patronato Bocairent. Serà a les 17.00 h, al pavelló de Bocairent.

Amb aquest encontre, l’Eset Ontinet intentarà corregir les errades de la primera jornada de lliga, on van perdre per 46-80 amb el CDSC Godella. Una dura derrota amb un resultat que no va ser reflex del que va ser el partit. Les jugadores de Toni Valero eixien molt bé a la pista, arribant a estar per davant en el marcador, però el rival va remuntar i agafava avantatge en el descans. Un tercer quart més igualat deixava a les d’Ontinyent només cinc punts per baix, però sorprenentment als últims 10 minuts de joc, l’equip es rendia. Defensivament van permetre moltes canastes i les jugadores abaixaven els braços per complet. Aquesta situació es donava després de la lesió de Maria Lucas. La jugadora està a l’espera de realitzar les proves pertinents per a tindre un diagnòstic complet de la lesió, que a priori sembla la mantindrà apartada de la competició durant un temps.

Llegir 295 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM