Divendres, 19 abril 2024

Cinc esportistes del Triatló Ontinyent participen al Campionat d’Espanya de Cartagena

Posted On Divendres, 07 Octubre 2022 17:22 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana el Club Triatló Ontinyent ha comptat amb una nombrosa representació en proves ben diferents.

Des del Campionat d’Espanya de Triatló en Distància SuperSprint celebrat a la ciutat murciana de Cartagena fins a la cursa de muntanya Solana Trail celebrada a Beneixama.

Pel que fa al Campionat d’Espanya de Triatló de Cartagena, el club ontinyentí va estar representat per Ana María Candrea en categoria juvenil i per Neus Baldo, Teresa Ballester, Pau Ferrero i Marc Sant en categoria cadet. Els cinc esportistes van haver de completar un triatló en distància Super Sprint conformat per 250 metres de natació, 6 quilòmetres de ciclisme i 1.500 metres de carrera a peu.

Joan Blasco, director tècnic del Triatló Ontinyent explicava que “tots ells van estar molt bé i van acabar molt contents i molt satisfets després d’aquesta prova tan explosiva, mantenint-se prop de les posicions capdavanteres. Aquest tipus de proves són molt importants per a sumar experiència, i els resultats obtinguts els donen molt d’aprenentatge i molta energia per a encarar la temporada del 2023. Les i els triatletes són nous en aquests tipus de proves, perquè en el cas dels cadets és el primer any que poden participar, i açò els dona una visió molt més àmplia per a afrontar els entrenaments i la temporada en general. Des del club apostem per aquesta formació i seguirem fent-ho. Estem segurs que tindrem grans alegries, tant amb els esportistes que han anat a Cartagena com amb els que comencen amb aquestes proves en 2023”.

Respecte de la resta de competicions disputades pels esportistes ontinyentins el cap de setmana, Marta Tolsà va competir a l’Aquatló de Cullera aconseguint la tercera posició; Quique Campos, Toni Bataller, Fernando Silvestre, Jorge Calatayud i Yolanda Valdés van córrer els més de 15 quilòmetres del Solana Trail a Beneixama; Josep Bodí i Laura Morcillo van fer pòdium (amb dues segones posicions) en les seues respectives categories al Desafío Doñana, un triatló de mitja distància que combina de manera diferent a l’habitual les tres disciplines: ciclisme, natació i carrera a peu. Carlos Jordà va completar els 2.000 metres de la travessia de la Patacona sent el 2n classificat.

Llegir 253 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM