Dijous, 25 abril 2024

Gonzalo Amador i Josep Soriano renoven amb l’Eset-Ontinet

Posted On Dijous, 30 Juny 2022 07:58 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Club Martínez Valls Bàsquet ha renovat, una vegada més, a Gonzalo Amador i Josep Soriano com a jugadors de l’Eset-Ontinet per a la pròxima temporada 2022/2023, en la qual l’equip competirà en Lliga EBA.

 

Tots dos són jugadors ontinyentins i de la casa, formats en el Club Martínez Valls Bàsquet des de la seua infantesa. “Sempre hem volgut comptar amb gent d’ací. Són jugadors que sempre han mostrat el seu compromís amb el club. Volem continuar creixent junt amb ells, com ho hem fet fins ara”, expliquen des de la direcció del club.

En el cas de Gonzalo Amador es converteix en el jugador més veterà del conjunt. L’aler/ala-pivot forma part del Martínez Valls Bàsquet des de la seua fundació, fa més de 20 anys. “Per a mi és una satisfacció poder estar un any més amb l’equip i el club, que és la meua família. Hem fet una gran temporada, on hem gaudit moltíssim. Ara tornem a EBA i afrontem aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ganes, però, sobretot, amb el convenciment de continuar gaudint i donant-ho tot en la pista”, declara Amador.

Per la seua banda, Josep Soriano, agraeix la confiança depositada en ell per part del club i de l’entrenador, Saúl Blanco. “Volem que l’afició ho passe bé i s'il·lusione tant com ho fem nosaltres”, explica el jove escorta.

Gonzalo i Josep se sumen així a la renovació anunciada la passada setmana de Sergio Gómez.

Llegir 227 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM