Dijous, 28 Març 2024

El Triatló Ontinyent finalitza la Lliga de Clubs en el Triatló Alto Palancia

Posted On Dimarts, 28 Juny 2022 15:54 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana, el grup d’adults i l’escola del Club Triatló Ontinyent han participat en el XXXIII Triatló Alto Palancia i en el II Aquatló Ciutat de Villena.

 

La primera de les proves va ser la sisena cursa de la Lliga de Clubs Caixa Popular, la qual posa el punt final a la temporada de la lliga del 2022. En Villena, xiquetes i els xiquets de l’Escola Triatló Ontinyent van competir en una prova integrada en el calendari dels Jocs Escolars organitzats per la Generalitat Valenciana i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Pel que fa al Triatló Alto Palancia, el club ontinyentí va estar representat pels triatletes Quique Campos, Antonio Tortosa, Enrique Torras, Pau Extremera, Pau Tortosa, Ana María Candrea i Marta Tolsà. Aquest triatló es va disputar en distància sprint i de manera individual, amb eixida des de l’embassament El Regajo i amb arribada al municipi castellonenc de Navajas. Les i els esportistes van haver de completar 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu.

Respecte de la prova escolar celebrada en Villena, el Club Triatló Ontinyent va comptar amb la participació de 14 xiquetes i xiquets de l’escola. Teresa Ballester, en categoria cadet, i Jaume Gironés, en infantils, van ser guanyadors de la seua cursa. Laia Minguet, també en categoria infantil, va aconseguir pujar al tercer graó del pòdium.

Llegir 235 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM