Divendres, 26 abril 2024

L'escola de CTO, present en totes les proves del Duatló de Sant Vicent del Raspeig

Posted On Dimecres, 23 Febrer 2022 15:51 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana, desset membres de l’Escola del Club Triatló Ontinyent es van desplaçar fins a la ciutat alacantina de Sant Vicent del Raspeig, acompanyats dels seus entrenadors Joan Blasco i Pau Extremera, per a participar en la sisena edició d’aquest Duatló Escolar.

La prova pertanyia a la fase autonòmica i va comptar amb representació ontinyentina en les tres categories participants: juvenils, cadets i infantils.

Pel que fa als juvenils, Enrique Torras, Elisa Albert i Ana María Candrea van haver de completar un duatló format per un primer segment de 2.400 metres de carrera a peu, un segment ciclista de 8’4 quilòmetres i, finalment, un altre segment de carrera a peu de 1.200 metres. Els cadets Pau Granero, Pau Ferrero, Raul Revert, Mireia Albero, Teresa Ballester, Neus Baldo i Joana de Llago van competir amb la mateixa distància que els juvenils.

Finalment, Jaume Gironés (qui va aconseguir la tercera posició), Ivan Muñiz, Blai Boscà, Alvaro Vicedo, Ainhoa Montesinos, Celia de Llago i Laia Minguet prenien l’eixida en categoria Infantil. En aquesta ocasió, els esportistes van completar un duatló format per un primer segment de carrera a peu de 2 quilòmetres, un segment ciclista de 6’3 quilòmetres i, per acabar la cursa, una nova carrera a peu d’1 quilòmetre.

Pel que fa a la Lliga de Clubs Caixa Popular, on les xiques i els xics del Triatló Ontinyent competeixen en la Primera Divisió, el club ontinyentí ja ultima els detalls per a acollir en la capital de la Vall d’Albaida, el pròxim dissabte 5 de març de vesprada, l’XI Duatló Ciutat d’Ontinyent. Amb aquesta cursa es donarà per finalitzada la temporada de duatlons de la Lliga de Clubs i es donarà pas a la competició en la modalitat de triatló.

Llegir 238 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM