Dijous, 25 abril 2024

Doble triomf per a les jugadores de l’Eset-Ontinet

Posted On Dimecres, 23 Febrer 2022 15:50 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Darrere ha quedat la mala ratxa de l’inici de la temporada per a l’Eset-Ontinet femení. Les jugadores del Martínez Valls Bàsquet disputaven el cap de setmana dues jornades, de les quals eixien victorioses en les dues.

 

Dissabte guanyaven per un contundent 76-36 davant de l’Énguera Basket. Només 24 hores després, l’Eset-Ontinet femení rebia al CB Genovés. Un partit important, ja que el rival arribava invicte a l’encontre i prometia ser un duel emocionant. Encara que les d’Ontinyent van anar per davant del marcador en pràcticament tot l’encontre, l’avantatge no era prou per a donar per sentenciat el partit. Finalment, l’Eset aconseguia la segona victòria del cap de setmana per 52-46, consolidant el seu lideratge de grup.

Pel que fa a l’Eset-Ontinet masculí, dissabte viatjava a casa del San Pedro Moixent. Una pista complicada, davant d’un rival que en eixe moment era tercer a la classificació. Els del Club Martínez Valls Bàsquet van demostrar de nou el seu bon joc i van imposar-se per 56-74.

Aquest diumenge, els de Saúl Blanco jugaran a casa, davant de l’Adesavi A. Serà el diumenge, a les 18.00 hores. Aquest serà el principi de la recta final de la Fase Regular, ja que a l’Eset-Ontinet li queden cinc partits abans de la Fase Classificatòria, dels quals quatre jugaran a casa, al pavelló Fernando Rubio.

Llegir 204 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM