Dijous, 28 Març 2024

L’esperit de l’Olimpisme obri un intens cap de setmana esportiu a Ontinyent

Posted On Dilluns, 07 Febrer 2022 10:25 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’esperit de l’Olimpisme ha sigut el protagonista d’aquest divendres al velòdrom del Poliesportiu Municipal.

Ho feia rememorant els Jocs Olímpics de Barcelona 92 amb una classe magistral de l’esportista local i diploma olímpic Elu Mancebo i del medallista olímpic José Manuel Moreno.

Amb aquesta classe magistral,que en paraules del regidor Óscar Borrell ha permès gaudir als xiquets i xiquetes d’Ontinyent “d’una oportunitat única”, inicia un intens cap de setmana esportiu vinculat al ciclisme, impulsat des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament i els clubs locals.

Borrell explicava que “amb aquesta classe magistral volíem rememorar una fita tan important com és aconseguir un diploma olímpic o una medalla, alhora que transmetre als més menuts valors tan positius com l’esforç o el respecte als principis ètics dels Drets Fonamentals que defensa l’Olimpisme”.

L’activitat esportiva continuarà aquest dissabte 5 de febrer al Pumptrack amb la Lliga BMX i el diumenge 6 de febrer al velòdrom municipal amb una prova de Lliga de Ciclisme en Pista, en tots dos casos des de les 9:0 0hores. En aquest sentit, tant el regidor com els clubs animaven a la ciutadania a gaudir d’estes competicions i també de “les bones instal·lacions que tenim a Ontinyent” gràcies a les millores que s’han fet al velòdrom amb 40.000 euros d’inversió”.

Llegir 277 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM