Divendres, 29 Març 2024

La Cursa de la Dona d’Ontinyent repartirà 10.000 cromos de l’àlbum de dones esportistes locals

Posted On Dijous, 03 Febrer 2022 16:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La IV Cursa de la Dona d'Ontinyent, que tindrà lloc el proper 13 de març, repartirà 10.000 cromos de l’àlbum de dones esportistes locals creat a iniciativa de la regidoria d’Esports.

La prova, que tindrà lloc el proper 13 de març pel recorregut habitual, està organitzada per l’Ajuntament i el club “Planifica y Evoluciona & Dulce Bebé”, i ja ha obert inscripcions a través de la plataforma web “mychip” i físicament als establiments Alimenta i Rull Intersport. La prova tindrà caràcter solidari i recaptarà fons a benefici de l’associació AFAO de familiars de persones malaltes d’Alzheimer i altres demències.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava el fet que “després de la pausa forçada per la pandèmia pugam a tornar a dur a terme una prova tan emblemàtica com aquesta, una autèntica festa de l’esport femení i solidària, en la que enguany a més anem a reprendre el repartiment dels cromos de l’àlbum que vam posar en marxa la pasada tardor. Hem acabat de repartir-ne al poliesportiu, però anem a buscar fòrmules per ajudar a completar els més de 2.000 àlbums que vam repartir al seu dia”, explicava. Els cromos es donaran junt al dorsal i la borsa del corredor, arribant-se així als 300.000 cromos repartits dins d’esta iniciativa, pionera a Espanya en l’àmbit municipal.

Des de “Planifica y Evoluciona & Dulce Bebé”, la directora de la prova, Pilar Coll, explicava que un any més el recorregut es podrà fer corrent o caminant, partint a les 10:00 hores des del pàrking de l’Avinguda de Sant Francesc, i culminant al mateix lloc després de completar el recorregut d’aproximadament 5’5 kilòmetres. Coll recordava que podran participar en la cursa competitiva les dones majors de 16 anys (les menors d'edat amb autorització emplenada) i en la caminada totes les dones i xiquetes a partir de 4 anys sempre que estiguen inscrites i amb autorització signada.

S'aplicaran les mesures sanitàries vigents segons la normativa en la data de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, de manera que si no hi ha cap canvi en la normativa, serà obligatori l'ús de la màscara des de la zona d'espera fins a creuar l'arc d'eixida, així com després de l’arribada a meta.

Óscar Borrell animava a les dones i xiquetes d’Ontinyent a inscriure’s i participar de la prova, “que tindrà lloc en un mes de març que va a ser un mes de gran activitat esportiva a l’aire lliure a la ciutat, amb esta prova i altres com el XI Duatló d’Ontinyent”, manifestava.

Llegir 509 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM