Divendres, 29 Març 2024

L’Eset-Ontinet tanca el seu planter amb el fitxatge de Sergio Gómez

Posted On Dimecres, 01 Setembre 2021 15:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Saúl Blanco ja té el seu equip al complet.

Sergio Gómez és el nou base de l’Eset-Ontinet. El jove de 21 anys, natural de Barcelona, arriba al Club Martínez Valls Bàsquet procedent del UER Pineda de Mar, on va competir la passada temporada. Gómez té també experiència en Lliga EBA, amb el CB Maresme Boet Mataró.

Està previst que el base arribe a Ontinyent hui mateix, quan acudirà al pavelló d’Ontinyent per a tindre una primera presa de contacte amb la resta dels seus companys i l’entrenador. A més, també està previst l’arribada d’Alin Voinea, el pivot anunciat el passat mes de juliol.

Encara que la pretemporada no començarà oficialment fins al pròxim dilluns, des de fa setmanes són diversos els jugadors de l’Eset-Ontinet que estan treballant i entrenant sota les ordres de Saúl Blanco.

El pròxim 11 de setembre, a les 19.00 hores, tindrà lloc el primer partit de la pretemporada. Serà al pavelló d’Ontinyent contra l’equip CB Ifach Calpe, militant en Lliga EBA. Un encontre amb un equip fort que servirà com “un entrenament més del qual identificar els punts febles i millorar-los per a l’inici de la competició”, explica Blanco.

Aquest només serà el primer d’un total de cinc partits, un per cada cap de setmana abans de l’inici de la lliga, el pròxim 17 d’octubre.

Pel que fa a l’Eset-Ontinet femení, també disputaran el seu primer partit de pretemporada el dissabte 11 de setembre. Serà també a casa i contra el CB Ifach Calpe, però l’inici de l’encontre serà a les 17.00 hores.

Llegir 308 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM