Divendres, 29 Març 2024

El Trinquet d’Ontinyent acull esta setmana l’inici de la competició Copa Diputació de València–Caixa Popular de Pilota Valenciana amb Ivan d’Ontinyent

Posted On Dimarts, 31 Agost 2021 15:50 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent acollirà aquest diumenge l’estrena de la competició per la Copa Diputació de València–Caixa Popular de Pilota Valenciana amb l’equip local format per Ivan Esparza i Seve, a partir de les 11:30 hores, contra Ian i Brisca de l’equip de pilotaris d’Oliva.

L’equip patrocinat per l’Ajuntament jugarà així al Trinquet Municipal aquesta primera partida de la segona competició més important de pilota per equips de la Comunitat Valenciana.

Òscar Borrell, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, posava en valor que la ciutat torne a ser seu de competició de pilota valenciana i remarcava la importància de «defensar la nostra cultura, el nostre patrimoni i la nostra història com a poble. Hem de seguir lluitant per l’esport autòcton i gaudir d’ell», afirmava Borrell. El regidor també recordava que les cinc jornades restants de la competició en les quals jugarà l’equip ontinyentí seran durant els mesos de setembre i octubre els dies 9 de setembre, 3, 6, 20, i 22 d’octubre.

A més, el pilotari Ivan Esparza, més conegut com Ivan d’Ontinyent i estudiant de FCAFE en el Campus d’Ontinyent, serà el monitor de l’escola municipal de Pilota Valenciana al Trinquet del Poliesportiu d’Ontinyent començant l’escola en aquest mes de setembre. Borrell ha recordat que s’ofereixen classes de prova «per totes les xiquetes i xiquets entre quatre i divuit anys per tal que tantegen la Pilota Valenciana, un esport que s’ha reactivat en la nostra ciutat gràcies al bon fer del Club de Pilota Ontinyent i de referents com Iván d’Ontinyent», incidia Borrell.

Llegir 370 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM