Dimarts, 23 abril 2024

"Cultura de barri" conclou després de reunir un total de 4200 espectadors en 21 activitats

Posted On Dilluns, 09 Agost 2021 14:41 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Espectacles de música, dansa, contacontes, poesia i cinema han protagonitzat l’edició de "Cultura de Barri".

La programació de l’Ajuntament d’Ontinyent per acostar la cultura a tots els barris de la ciutat ha finalitzat duent a terme un total de 21 espectacles i activitats amb un conjunt de 4.200 espectadors. L’últim espectacle va ser el passat dissabte amb un concert homenatge al compositor Mestre Ferrero a càrrec de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent. Espectacles de música, dansa, contacontes, poesia i cinema han protagonitzat l’edició de "Cultura de Barri". La programació de l’Ajuntament d’Ontinyent per acostar la cultura a tots els barris de la ciutat ha finalitzat duent a terme un total de 21 espectacles i activitats amb un conjunt de 4.200 espectadors. L’últim espectacle va ser el passat dissabte amb un concert homenatge al compositor Mestre Ferrero a càrrec de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent. 
El regidor de Cultura, Àlex Borrell, mostrava la seua satisfacció perquè "hem demostrat que seguint la normativa sanitària es poden dur a terme activitats culturals amb relativa normalitat". Així, el regidor agraïa a totes les associacions culturals locals la seua "implicació durant tot aquest mes per l'esforç de treure la cultura al carrer i adaptar els seus espectacles i actuacions a espais amples i oberts". 
Durant aquest mes de juliol, Borrell recordava que hem acostat la cultura "a tots els barris de la ciutat on hem pogut gaudir de cites musicals com el Festival Ontijazz a la Plaça de la Concepció; el concert 75 aniversari de la Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent; l’actuació de "Las Vegas Jazz Band"; el concert de la colla de xirimites i tabals "El Regall" o l’actuació conjunta de "La Colla" i l’Associació Tot per la Música. La programació també ha comptat amb el tradicional Cinema a la Fresca organitzat per l’associació veïnal de Sant Josep o de l’actuació del Grup de Danses d’Ontinyent.
El regidor també destacava activitats com ara el contactes "Amapola y Limón" Cuentos Sefardíes narrat per Carles Garcia, amb música de Jota Martínez organitzat per la regidoria de Biblioteques o el concert Parint versos entre dones col·laborant amb la regidoria d’Igualtat, així com l'actuació del quartet musical Divina's Lyric Pop organitzat per Majors Actius al marc de "Cultura de Barri".
Àlex Borrell tenia paraules d'agraïment per a totes les persones que han participat en la programació i, especialment, cap a la ciutadania "que ha donat suport a la programació, gaudint de cultura a l’aire lliure i seguint en tot moment les mesures sanitàries".

Llegir 311 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM