Divendres, 29 Març 2024

Pepe Pla torna a sa casa, esta vegada al front de l'Amateur Femení

Posted On Dimecres, 04 Agost 2021 22:01 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)
Pepe Pla és el nou entrenador de l'Amateur Femení, tornant així a la que és sa casa, ja que el tècnic ontinyentí ha dirigit nombrosos equips durant els darrers anys, sent el Juvenil l'últim amb el que va estar a l'Escola les temporades 2017/2018 i 2018/2019.
 
Presentat de la mà del Coordinador del Futbol Femení Quique Insa, Pla ja està planificant la propera temporada junt el preparador físic amb qui forma un tàndem inseparable: Pablo Bonastre. Estes són les primeres impressions del nou entrenador de l'Amateur Femení, que un any més militarà a la Primera Regional Valenta.
 
P. Pepe, després d'un parell d'anys tornes a casa...
 
R.Si. Han estat un parells d'anys on he estat veient futbol i altres esports, que és el que m'agrada. Ara l'Escola m'ha oferit un repte molt important com és l'Amateur Femení i no he pogut negar-me, ja que millorar el treball que s'ha fet en este equip m'apassiona.
La 20/21 vas ser tal volta un dels assidus als partits d'este equip. Creus que eres la persona indicada per substituir a Pau Calatayud al front del 1r equip Femení?
Home no sé si sóc la persona indicada, però el més cert és que Pau ha fet una gran tasca. La veritat és que quan se me va proposar, vaig parlar amb Pablo Donat i vam coincidir en que encara podíem aportar coses positives a este equip, buscant sempre millorar pel bé del grup. El que està clar és que ens veiem capacitats per assumir este repte, ja que creguem que és el moment oportú de tornar a l'Escola, i a més amb este repte.
 
P. No eres un professional de la educació ni de la formació, però sempre han estat presents a la teua trajectòria. ¿Què et fa declinar-te per estes matèries?
 
R. Tu ho has dit molt bé. Jo sóc un enamorat de l'esport, i mitjançant esta activitat pense que es pot crear una societat millor. En altres moments he estat a l'Escola en edats més menudes i de sempre he cregut en que gràcies a l'esport és poden formar millor a les persones, tot i que en este cas siguen amateurs, ja que n'hi ha jugadores que encara són molt joves dins de l'equip. Sempre hem d'apostar per l'esport ja que fomenta valors importants per la persona, com per exemple saber competir.
 
P. ¿Has tingut ja contacte amb les jugadores?
 
R. La veritat és que sols he pogut fer-ho amb unes poques, però sóc coneixedor que quasi tot el grup sap que jo vaig a ser el seu nou entrenador. Ara hem estat quadrant dates pels entrenaments i preparant la pretemporada.
 
P. ¿Creus que és positiu per les jugadores el coincidir en una mateixa categoria amb molts anys de diferència?
 
R. Jo pense que si, ja que eixa mescla d'edats per un costat obliga a les jugadores més veteranes a esforçar-se per poder competir amb altres que són més joves i a la inversa, ja que es troben amb gent més preparada. Este fet el veig molt positiu.
 
P. ¿Com juguen els equips de Pepe Pla?
 
R. M'agrada que juguen a l'atac. Tindre el baló i jugar a l'atac. En tots els equips que he estat i sempre que he pogut ho he fet així, ja que soc dels que pens que la millor defensa és un bon atac.
Llegir 425 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM