Dijous, 25 abril 2024

Arriben Iván Ceballos i Romero, projecció per a la zona de creació

Posted On Dilluns, 12 Juliol 2021 18:44 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Ontinyent 1931 CF anuncia una doble incorporació per a la zona ofensiva de l'equip amb l'arribada d'Iván Ceballos i José Miguel Romero, dos joves jugadors que ja tenen experiència en Tercera Divisió i en Regional Preferent respectivament.


 Iván Ceballos Carmona (Alcoi, 24 de gener del 1999) és un jove migcampista que ja acumula una experiència de dos anys en Tercera Divisió amb la UD SIA Benigànim, on va arribar des del CD Contestano. Fins eixe moment havia estat a grans escoles com la del València CF, CD Alcoyano i Hércules. En cadascun dels clubs va viure un any de categoria juvenil però tant amb alcoians com herculans es va estrenar en l'amateur de Regional Preferent. Aquesta temporada ha participat en 15 encontres en el conjunt beniganí, coincidint amb el seu company Rubén Bella. Es tracta d'un migcampista ofensiu amb gran capacitat d'associació, i una visió de joc que el permet sumar-se en l'anticipació en la primera línia a l'hora de defensar al mateix temps que es mostra determinant en l'última passada.

 

José Miguel Romero Ramírez (Guatemala, 26 d'octubre del 2000) és altre jugador molt jove i que compta amb una gran projecció per davantArriba de la UD Alginet de la Regional Preferent, on va arribar des del Paiporta, de la mateixa categoria. El jugador va finalitzar la seua formació al seu país natal a les files del Comunicaciones FC, Aurora FC i el Juvenil Soccer Dream. Fa uns anys va fer el salt a Europa de la mà del CD Zafranar. A Guatemala va ser convocat amb la selecció sub-23 en l'any 2019. És un jugador polivalent, ja que pot ocupar la posició d'extrem dret i la de mitja punta, gràcies a la seua gran velocitat i capacitat de desbordament. 

Llegir 219 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM