Divendres, 19 abril 2024

L'alcalde d'Ontinyent felicita el VAO Femení pel passe a promoció d'ascens a Primera Divisió Autonòmica

Posted On Divendres, 09 Juliol 2021 17:21 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el regidor d'Esports, Òscar Borrell han rebut aquest divendres en l'Ajuntament a l'equip de Voleibol Amateur Ontinyent (VAO) femení, que ha aconseguit per primera vegada en vint anys arribar a la promoció d'ascens a Primera Divisió autonòmica, competint contra els equips més potents de la Segona Autonòmica.

 

L'Alcalde ha recalcat que "l'esforç té recompensa i la constància sempre dóna els seus fruits. En aquests moments difícils en els quals es van haver de parar els entrenaments i reduir-los per la pandèmia, té més mèrit encara haver aconseguit aquest repte” manifestava Rodríguez. També, s'ha de destacar que l'esport femení està agafant força a la ciutat d'Ontinyent i, amb fites com aquest “es demostra el valor que té i l'orgull que sou per consistori i per tota la ciutat", afegia l’Alcalde.

El regidor d'Esports Òscar Borrell se sumava a les paraules de l'Alcalde destacant l'aposta de govern municipal per visibilitzar les dones esportistes de la ciutat i reconeixent-les com a "exemple per totes les xiquetes que volen fer esport a Ontinyent” afirmava. A més, el regidor s'ha posat a la disposició del VAO femení per ajudar-les durant la temporada vinent amb el que és relatiu a les infrastructures i els espais d'entrenament: “El govern local està ací sempre per tirar-vos una mà i per rebre-vos l'any que ve amb més èxits”, concloïa Borrell. Tots dos rebien una samarreta del club de mans de les jugadores.

Llegir 544 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM