Divendres, 29 Març 2024

L'amateur femení de CD Esport Base Ontinyent continuarà a la primera regional

Posted On Dilluns, 14 Juny 2021 09:52 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)
 No van fallar les jugadores del nostre Amateur Femení al partit que van jugar a Yàtova i que se'ls havia presentat com a una final per continuar un any més a la 1a Regional, i on les de Pau Calatayud, amb un extra motivació amb el suport dels equips de l'Escola, i amb el debut d'altra jugadora del Cadet/Infantil (Núria Albero) es feien amb els tres punts gràcies al resultat final d'1-4.
 
Una temporada més l'Amateur Femení continuarà jugant a la 1a Regional gràcies al gran treball realitzat esta temporada per les jugadores de Pau Calatayud, i rematat amb un solvent triomf este diumenge per 3-0 davant un Camporrobles a qui li arrebatem el 2n lloc a la classificació.
 
Les xiques de l'Amateur tornaven a afrontar un partit tirant mà de jugadores del Cadet (Núria i Laia, si bé són d'edat Infantil), sent conscients que amb un punt, la continuïtat a la categoria la tenien a les mans.
 
Però des de l'inici si va haver un equip que buscava la victòria, eixe fou el de Pau Calatayud, qui mitjançant Laia i Peri avisaren les rivals de les seues intencions. Va estar als 17' quan en una jugada individual de Noa, qui es va colar per banda dins l'àrea xicoteta, intentà batre la portera del Camporrobles, però el rebuig d'esta va estar arreplegat per Laia, qui va fer l'1-0 per alegria dels nombrós públic que es va arrimar a La Puríssima per a esta cita tant important.
 
Però les visitants no li perderen la cara al partit i als 27' estavellaven un baló al pal de la porta defesa de nou per Carmen. I tot seguit la central Nayala ficava un baló a l'espai perfecte perquè Lucia, després de controlar l'esfèric i anar-se'n per velocitat de la defensa rogeta, fiqués el baló al punt de penal, on Peri astuta superava le porteria contrincant pujant el 2-0 al marcador, resultat amb el que es va aplegar al descans.

 La represa va començar amb la pitxitxi Peri desaprofitant una immillorable ocasió de gol, amb la portera rival ja batuda. Amb el pas dels minuts el tècnic ontinyentí feia les dues úniques substitucions de que disposava: Aitana i Núria, i amb una exhibició de control del baló i continus desbordaments de les rivals a càrrec de Laia Pastor, aplegà el tercer gol de la calorosa vesprada. Peri va ser objecte d'un clar penal i la veterana jugadora li cedia l'esfèric a la jove Laia, a qui no li va tremolar el pols per transformar la pena màxima en el definitiu 3-0 als 70'.
 
Encara va haver temps perquè les del Camporrobles estavellaren el baló al pal dues vegades a la mateixa jugada, però el resultat ja va ser inamovible i l'alegria es va apoderar de tots els allí presents en La Puríssima, amb la celebració d'una merescuda permanència del nostre Amateur Femení a la 1a Regional una vegada més.
Llegir 330 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM