Dissabte, 20 abril 2024

El Juvenil de la 21/22 pren forma amb les renovacions de Pablo, Víctor, Zoel, Héctor i Morales

Posted On Dimarts, 25 Mai 2021 14:19 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)
Des de la Direcció Esportiva amb Pascual Donat al capdavant i junt a Carlos Sempere (Coordinador del Futbol-11) van renovant-se a jugadors de cara a formar l'equip Juvenil de la propera temporada 2021/2022.
I és que el treball que durant el present curs estan duent a terme els màxims responsables de l'Escola, des de la Junta Directiva encapçalada per M. A. Molina als manaments esportius amb Nacho Cantó en la Direcció Tècnica, Pascual D. i C. Sempere, està fent que els jugadors confien en la continuïtat del projecte que esta temporada s'encetava amb el conveni amb el Vila-real.
 
Així si fa uns dies anunciàvem algunes renovacions, hui podem fer pública la continuïtat a la nostra Escola no sols de jugadors que estan defensant ja l'equip Juvenil, sinó que altres que sent d'edat Cadet, la propera campanya estaran a l'equip encarregat de nodrir l'Amateur, com el migcampista local Victor Cambra Pons (15/10/2005) qui després d'iniciar al Cadet C, la seua progressió la portat a jugar al Cadet B part de la temporada, i com ell diu "Pues lo que ma fet renovar ha sigut que estos 3 anys que porte en la escola se m'han passat volant, ja que m'han cuidat molt be tots els dirigents de l'Escola, tant Pascual, com José i Carlos, doncs han confiat sempre en mi, i més ara ja que pinta un projecte molt ambiciós".
 
Qui s'ha sentit com a casa, ja que porta un bon grapat d'anys és Pablo Morales Ferri (09/05/2004), i com ell diu "Tantos años que llevo en esta Escuela y toda la involucración por parte de Pascual, Molina, Nacho, Jose y Carlos; y porqué este Club es como mi casa, no podría negarme a renovar así que el decir SI ha sido muy fácil y la verdad es que estoy muy contento por ello", corrobora el lateral dret que segueix l'estirp familiar.
 
També d'Ontinyent és Pablo Belda Calabuig (05/01/2003) jugador de banda que tancarà la seua etapa de Juvenil amb nosaltres i que confesa que "estime molt este Club i la veritat que no podria dir no ni a Molina, Carlos, Pascual i Jose; ja que són els principals valedors d'este projecte. El tindre-los dia a dia ahí és molt d'agrair així que quan me van proposar la renovació, no vaig dubtar en cap moment".
 
I dos jugadors de Banyeres de Mariola van a continuar defensant el nostre Club, ja que tant Hector Bustillos Garcia (24/03/2004) com Zoel Silvestre Plaza (23/04/2004) repetiran al Juvenil. El migcentre Hector assegura que "el tindre persones com Pascual, Carlos etc... al teu costat dia a dia preocupant-se per nosaltres, ha fet que continue apostant per esta gran família". Per la seua part, el jugador de banda Zoel ratifica el pensar del seu paisà, afirmant que "el tener la figura de Pascual al lado hace que todo sea más fàcil. Gracias a él estoy aquí así que ese ha sido el principal motivo para decir SI a este maravilloso Club".
Llegir 312 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM