Dijous, 28 Març 2024

EL campus d'estiu del Club Deportivo Esport Base Ontinyent contarà amb la participació de ex jugadors de primera divisió

Posted On Dilluns, 24 Mai 2021 15:20 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)
Amb molta il·lusió i entusiasme, el Club Deportivo Esport Base Ontinyent, ja està organitzant el Campus d'Estiu 2021 que contarà amb la participació de prop de cent xiquets, dirigits per Miguel Gandia, acompanyat de Pascual Donat, ex jugador de 1a divisió, i amb  Nacho Cantó, Director Tècnic de l'Escola.
Els entrenadors que s'encarregaran cada jornada d'executar l'entrenament seran, Carlos Sempere, Jordi Santonja,  Ángel Guarner, Iván Arcos i Sergio Arán. 
 
Com a novetat enguany el campus d'estiu del CD Esport Base Ontinyent rebrà la visita de ex jugadors de tall internacional, durant una jornada matinal per a parlar amb els xiquets i, a més a més, per a participar a l'entrenament.  Alguns d'ells, ja confirmats, com és el cas de  Pep Serer, ex futbolista del FC Barcelona, Real Mallorca, Valencia CF i el Villarreal CF; Robert Fernández, ex jugador del Valencia CF i del FC Barcelona; Andrés Palop, qui va jugar de porter al Valencia CF, Villarreal CF, Sevilla FC i en l'equip alemany Bayer Leverkusen; Bruno Soriano, ex centro campista del Villarreal CF; i està pendent la confirmació de David Albelda, ex jugador del Valencia CF i actual entrenador del Atzeneta UE.  
 
L'esdeveniment esportiu es celebrarà des del 28 de juny fins al 24 de juliol i en horari de 9 h. a 14 h. amb totes les mesures contra la covid-19. Els participants entrenaran i jugaran als camps del Poliesportiu Municipal de 9 a 13 h. i posteriorment gaudiran d'una hora a la piscina municipal.  
 
Respecte als preus per a la inscripció és de 150 euros, dos setmanes, i 250 euros, quatre setmanes, per als jugadors del club; i de 160 euros, dos setmanes, i 280 euros, quatre setmanes, per a la resta de jugadors.  Enllaç per a inscriure's: https://cutt.ly/QnqvfJ8
 
El Director del campus d'estiu, Pascual Donat, ha assegurat que "hi haurà molt de futbol al carrer" i ha subratllat que l'objectiu del campus "és que els participants disfruten del futbol, aprenent i intensificant valors de com assumir la frustració, treball en equip i camaraderia, respecte, disciplina, esforç i la humilitat, d'entre altres. 
 
El campus finalitzarà el 24 de juliol amb l'acte de clausura i entrega de premis i regals del Villareal CF per a tots els participants, amb la participació dels ex jugadors Roberto Fernández i Pepe Serer.  
 
Anteriorment el Club Deportivo Esport Base Ontinyent ha organitzat el campus de Nadal i el campus de Pasqua, on van participar al voltant de 90 i 70 xiquets i xiquetes, respectivament, "un esdeveniments que van ser tot un èxit", ha expressat Pascual Donat. 
Llegir 473 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM