Divendres, 26 abril 2024

El CTO participa en totes les proves del XVII de Bétera

Posted On Dimecres, 05 Mai 2021 11:19 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

Aquest cap de setmana, el Club Triatló Ontinyent ha tingut una nova cita amb la competició.

Dissabte de matí els i les xicotetes més menudes del club van participar el XVII Triatló Escolar de Bétera, prova emmarcada als Jocs Esportius Vialterra. Passat el migdia, dos equips mixtos d’adults van prendre l’eixida al XVII Triatló de Bétera, primera cursa puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular.

Pel que fa a la categoria juvenil, Teyo Cantos va aconseguir la setena posició en categoria masculina i Ana Maria Candrea va ser 11a. Els juvenils van haver de completar un triatló format per 300 metres de natació, 9 kilòmetres de ciclisme i 1.500 metres de carrera a peu.

Hector Tolsà, qui va ser el vencedor de la prova, Javi Lletí, pujant al tercer graó del pòdium, Rafel Moral, Enrique Torras, Pau Granero i Raul Revert van estar els responsables de representar a la capital de la Vall d’Albaida en l’eixida masculina de categoria cadets, mentre que Mireia Albero i Elisa Albert ho feien el mateix en l’eixida femenina. En aquesta ocasió les i els esportistes competien a un triatló que combinava 300 metres de natació, 4’5 kilòmetres de ciclisme i 1.000 metres de carrera a peu.

Tancant el matí, amb una cursa de la mateixa distància que els cadets, el triatló dels infantils va comptar amb la participació de Marc Sanz, Jaume Gironés, Gabriel Candrea, Jaume Micó, Pau Ferrero, Ainhoa Montesinos i Laia Minguet.

LLIGA DE CLUBS CAIXA POPULAR

Si de matí el triatló valencià va permetre competir a les i els esportistes més menuts, de vesprada ho feia amb els adults. Després de mesos de parada competitiva, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana va donar inici a la Lliga de Clubs Caixa Popular 2021, al XVII Triatló de Bétera. En aquest circuit autonòmic, tant l’equip femení com l’equip masculí del Club Triatló Ontinyent competeixen enguany en Primera Divisió.

Aquesta primera prova, en la qual van participar dos equips del club ontinyentí, va prendre el format d’un triatló super sprint per relleus mixtos (350 metres de natació, 9 kilòmetres de ciclisme i 1.500 metres de carrera a peu) . És a dir, els equips havien d’estar formats per dues xiques i dos xics i cadascun dels esportistes havia de completar un triatló de manera individual per a donar l’eixida del següent company. El temps total de l’equip era el transcorregut des de l’inici de la primera esportista i l’entrada a meta del quart.

El primer equip en prendre l’eixida va ser el format per Yolanda Valdés, Javier Andrés (qui debutava en un triatló), Pilar Coll i Toni Bataller. Amb un temps de 2 hores, 7 minuts i 14 segons, l’equip va ser el sèptim classificat de la prova Open. El segon equip va estar el format per Laia Garrido, Quique Campos, Nuria Tolsà i Arán Reig, qui van sumar un temps d'1 hora, 57 minuts i 44 segons que els servia per a ser els 15 del Campionat Autonòmic de Relleus Mixtes.

Amb els resultats aconseguits, l’equip femení del Club Triatló Ontinyent es col·loca en la posició 11 de la taula de la Primera Divisió, mentre que els xics ocupen el 9 lloc de la categoria masculina.

La pròxima competició per al Club Triatló Ontinyent tindrà lloc aquest cap de setmana al municipi alacantí de La Nucia. El Campionat d’Espanya de Duatló SuperSprint per Clubs, per parelles i en format 2x2 mantindrà ocupats els atletes ontinyentins durant les jornades de dissabte i diumenge.

Llegir 385 vegades Darrera modificació el Dimecres, 05 Mai 2021 11:33

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM