Divendres, 19 abril 2024

L’Eset-Ontinet finalitza la temporada aquest dissabte

Posted On Dimecres, 05 Mai 2021 11:06 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Eset-Ontinet masculí dirà adéu aquest dissabte a la temporada 2020/2021. Sense dubte una de les temporades més dures per al Club Martínez Valls Bàsquet.

 

L’encontre, que tindrà lloc al pavelló municipal d’Ontinyent, a les 19.30 hores del dissabte, enfrontarà a l’Eset-Ontinet amb el Picken Claret. Els de Nico Sánchez intentaran repetir la victòria aconseguida a Benimaclet, en el partit d’anada, i així finalitzar la competició oferint una alegria a l’afició.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet es vol agrair públicament el suport de totes i tots els aficionats que, malgrat les adversitats, no han dubtat en estar al costat del seu equip, siga a través de casa amb les retransmissions online, siga al pavelló, quan la situació ho ha permés.

En aquest sentit, les noves restriccions marcades per la Conselleria de Sanitat permeten que l’aforament s’amplie fins a les 500 persones. Per això, per aquest encontre estarà permesa l’entrada també als no abonats, amb un preu per a aquests de 2 euros. Els abonats podran accedir, com fins ara, amb el seu carnet de soci.

Sènior B

El sènior B Martínez Valls iniciarà la segona fase de la competició aquest diumenge. Els de Tono Amador es classificaven al grup de dalt, el que lluitarà per l’ascens, després de guanyar les dues últimes jornades, que van disputar en un mateix cap de setmana. Diumenge, s’estrenaran en aquesta segona fase a casa. Serà a les 17.00 hores, al pavelló d’Ontinyent, junt amb el CD San Pedro Moixent.

Llegir 374 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM