Divendres, 19 abril 2024

Se suspèn l’activitat del Club Martínez Valls Bàsquet

Posted On Dijous, 07 Gener 2021 18:49 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

 La Junta Directiva del Club Martínez Valls Bàsquet es reunia ahir dimecres i comunicava la suspensió de totes les activitats de club, davant de la decisió de la Generalitat Valenciana de tancar tots els espais i centres esportius fins, com a mínim, el pròxim 21 de gener.

A més de la impossibilitat d’entrenar,  el confinament perimetral del municipi d’Ontinyent tampoc fa possible jugar els partits previstos en altres localitats.

La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) informava que “davant el decret publicat per la Presidència de la Generalitat, així com les resolucions de la Conselleria de Sanitat, i en la mesura que afecten les competicions del nostre esport, la FBCV està analitzant totes les implicacions dels anomenats decrets i resolucions amb la mateixa Generalitat, i aquest dijous 7 de gener comunicarem les mesures pertinents que serà necessari adoptar per a complir amb el disposat”.

La impossibilitat d’entrenar i competir posa en una situació molt complicada als equips del club, especialment a l’equip sènior A. L’Eset-Ontinet hauria d’haver reprès la competició aquest diumenge contra el UPB Gandia, un encontre que ja s’ha ajornat.  El primer equip del Club Martínez Valls està esperant també que es pronuncie la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), per tal de veure si existeix la possibilitat de permetre que el conjunt es poguera traslladar fins a una localitat pròxima per a entrenar en les seues instal·lacions. El conjunt d’Ontinyent no és l’únic equip de la Lliga EBA que es veu afectat pel confinament, el Bàsquet Llíria també es troba en la mateixa situació.

Per al Club Martínez Valls Bàsquet el més important és la salut i per això vol fer una crida a la prudència i la responsabilitat per tal d’eixir d’aquesta situació el més prompte possible. “Amb la responsabilitat i prudència de totes i tots, esperem poder tornar prompte a gaudir junts del bàsquet, com hem estat fent fins ara”.

 

L’Eset-Ontinet femení, classificat

D’altra banda, l’Eset-Ontinet femení disputava el passat diumenge un partit ajornat contra el CB Genovés. L’equip dirigit per Javi Barberà s’imposava en casa i liderava el marcador en tot l’encontre, que finalitzava amb una victòria per 71-62. Amb aquesta nova victòria, l’equip continua invicte i a falta de dues jornades ja està classificat matemàticament per a la segona fase. La parada forçosa de l’activitat podria afectar també a aquest equip de cara a una segona part de la temporada que serà més dura i exigent.

Llegir 366 vegades Darrera modificació el Dijous, 07 Gener 2021 18:51

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM