Dissabte, 20 abril 2024

Kilian Riverol, nou jugador de l’Eset-Ontinet

Posted On Dimecres, 30 Desembre 2020 12:40 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’Eset-Ontinet masculí suma un nou component a l’equip. Kilian Riverol és el nou fitxatge que arriba al Martínez Valls Bàsquet.

El jove, natural de Santa Cruz de la Palma (Canàries), de 25 anys i 1,75 metres d’altura, juga de base, però també ho pot fer d’escolta, i té com a objectiu donar un impuls a la resta de l’equip per aconseguir millorar sensacions i resultats en el que resta de competició.

Riverol compta amb experiència en la Lliga EBA. Procedeix del Caja Rural de Zamora, equip amb el qual la temporada passada va aconseguir una mitjana de 16 punts per encontre. El jove canari també va formar part, en la temporada 18/19, del CB Benicarló, equip amb el qual va aconseguir l’ascens a LEB Plata.

El base ja està a Ontinyent i el dilluns entrenava amb la resta dels seus companys. L’equip de Nico Sánchez s’ha pres uns dies de descans, però el dissabte ja tornava al treball amb un entrenament de caràcter voluntari, i dilluns, dimarts i dimecres, continuaven els entrenaments oficials. Ara l’objectiu és que Kilian s’adapte el més ràpid possible al joc del tècnic valencià i a la resta dels seus companys.

Tot amb l’objectiu d’arribar al dia 10 de gener amb la millor de les condicions possibles. Ja sense la pressió de jugar dos encontres per setmana, que anaven realitzant-se en l’últim mes. Junt amb Kilian, Matías Boho, incorporat fa un parell de setmanes, i la resta de jugadors que conformen el conjunt, s’espera que arribe també un canvi en la situació i dinàmica en el primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet.

Així, el diumenge, dia 10, l’Eset-Ontinet reprendrà la competició. Ho farà a casa, al pavelló d’Ontinyent, a les 18.30 hores, front al UPB Gandia

Llegir 332 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM