Divendres, 29 Març 2024

El trinquet d’Ontinyent acull la Copa de Raspall de la Diputació de València amb el debut professional d’Ivan Esparza

Posted On Dimecres, 09 Setembre 2020 17:07 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El trinquet municipal d’Ontinyent acull aquest diumenge la partida inaugural del grup “B” de la Copa de Raspall de la Diputació de València, amb el que serà el debut professional del pilotari local Ivan Esparza.

 

 

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que aquesta partida serà possible gràcies a l’acord al que han arribat L’Ajuntament d’Ontinyent i la Fundació FUNPIVAL per la Pilota Valenciana han arribat per tal de promocionar a la ciutat l’esport autòcton. “va a ser una partida molt especial, ja que inaugura la competició, serà el debut en competició professional d’Ivan, va a ser televisada per la tv autonòmica À Punt i en conjunt va a ser molt representativa del pas endavant que hem fet als últims anys a la ciutat per a la promoció de la pilota. Un pas endavant no sols donant suport a la pràctica, sinó amb tot un seguir de millores al trinquet que han estat claus per poder arribar ací”, destacava.

L’acord assegura la presència a la ciutat dels millors professionals d’aquest esport, en tant en quant  implica dur a terme al trinquet municipal partides corresponents a la Copa Diputació de València-Caixa Popular, a més d’algunes altres en campionats de promoció en el Trofeu Caixa Popular-2 amb la participació en l’organització del Club de Pilota Ontinyent. De la mateixa manera, l’acord també està orientat a l’àmbit de la promoció, és a dir, als pilotaris que estan treballant per fer-se un lloc en l’elit com Iván. 

Ontinyent ja va estar present en l’edició anterior de la Copa Diputació de València-Caixa Popular, on l’equip de l’Ajuntament ontinyentí es va proclamar campió del Trofeu Mancomunitats en la final de raspall disputada en Genovés. Enguany, l’Ajuntament estarà representat amb l’equip  de Ximo i Seve en la modalitat de raspall, a més del nomenat Iván Esparza en la  Copa Diputació de Valencia – Caixa Popular 2.

En l’acord també es programarà la partida de Fi de Curs de la Universitat de Valencia que no va poder disputar-se a juliol, programant-se per al començament de curs universitari, seguint el camí iniciat fa uns anys per la Universitat de Valencia i l’Ajuntament d’Ontinyent.

Partida entre grans figures del raspall

Iván Esparza substituirá Ximo aquest diumenge a les 12:00 en la partida entre finalistes del Trofeu Mancomunitats contra l’equip de Castelló, Marrahi i Lorja. Borrell destacava que “l'atractiu de comptar amb figures com Marrahi i Seve”, i tenia paraules d’agraïment cap al club de Pilota d’Ontinyent per la col·laboració en l’organització de la partida del Campionat de Copa.

Previamente, a las 09:00,  es disputarà un torneig de màdel amb Sisnet I i Sisnet II, pilotaris del Club de Pilota Ontinyent i un taller de pilota per a tots els xiquets i xiquetes. A més a més, a les 10:00 hores, es disputarà una partida d’exhibició entre el CPV Ontinyent amb Ismael i i Abel front a Vicent i Alejandro del CPV Bèlgida.

Óscar Borrell destacava que "en definitiva, va a ser un matí de pilota i de suport a esta part de la nostra cultura, el nostre patrimoni i la nostra història com a poble. Hem de seguir lluitant per l’esport autòcton i reactivar-lo per a la recuperació esportiva en la nostra ciutat, gaudint d’ell amb totes les mesures de seguretat adients, i valorant fets com serà comptar aquest diumenge amb una figura com Ivan d’Ontinyent en un campionat a la seua ciutat”,  manifestava.

Llegir 642 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM