Divendres, 29 Març 2024

L’Ajuntament i l’Ontinyent 1931 CF signen el conveni de cessió d'ús de l'estadi El Clariano

Posted On Dilluns, 07 Setembre 2020 16:49 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de l’Ontinyent 1931 CF, Miguel Àngel Mullor, han signat un conveni per tal de regularitzar la cessió de l'Estadi Municipal El Clariano fins el 30 de juny de 2024.

 

Al document es regula l’ús mitjançant la cessió demanial de les instal·lacions municipals per als entrenaments del club, la disputa de partits i altres usos, a més d’establir-se els drets i obligacions per les dues parts. Entre altres coses, el club haurà de facilitat entrades gratuïtes a aturats de llarga durada sense subsidi, persones amb discapacitat funcional i menors de 16 anys; realitzar promoció turística de la ciutat en tots els desplaçaments que realitze per participar a competicions; o fer constar als equipatges oficials del club el logotip de l’Ajuntament.

El regidor d’Esports de l'Ajuntament d'Ontinyent, Óscar Borrell, que assistia a la signatura del conveni, valorava positivament la consecució de l’acord amb el club, destacant la importància "de donar suport a entitats com l’Ontinyent 1931 CF que promouen l'esport, amb tots els beneficis que té per a la socialització de les persones i la seua salut física i mental, al temps que com en aquest cas, donen difusió al nom d’Ontinyent a totes les competicions a les quals hi participen”, assenyalava. El regidor aprofitava per felicitar al President del club per la bona organització en la primera jornada de pretemporada disputada el passat dissabte, a la qual Borrell assistia acompanyat dels regidors de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i Biblioteca, Ferran Gandia.

Llegir 411 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM