Dijous, 28 Març 2024

Cotopur, un any més al costat de l'Ontinyent 1931 CF

Posted On Dijous, 02 Juliol 2020 16:50 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Ontinyent 1931 CF i Cotopur consoliden la seua relació amb una temporada més de patrocini principal.

Aquest és un dels passos més importants per a la propera temporada de cara a refermar la confiança entre ambdós parts per seguir fent crèixer un projecte futbolístic cridat a ser referent en la capital de la Vall d'Albaida.
 

L'unió amb Cotopur va nàixer sobre les bases dels tres valors sobre els que s'assenta el club: unitat, humilitat i arrels. L'empresa dirigida per Càndid Penalba és un referent en la indústria tèxtil de l'àrea de les comarques centrals i realitza una gran aportació a nivell social, amb una gran projecció internacional gràcies al seu èxit en diferents mercats.

De la mateixa manera que en la primera temporada de vida del club, l'Ontinyent 1931 tindrà com a imatge principal la marca Cotopur, en les camisetes de joc, publicitat estàtica en El Clariano, fotocall, impressió digital i en xarxes socials.

En l'acte de renovació de la setmana passada, amb la presència del president Miguel Ángel Mullor junt a Càndid Penalba, hi ha hagut paraules d'agraïment mutu i felicitació per la gran temporada realitzada que ha culminat amb l'ascens en Primera Regional.

Llegir 457 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM