Dijous, 28 Març 2024

Renovació amb gols assegurats: Mateo Sanchis

Posted On Dimarts, 30 Juny 2020 20:54 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els aficionats de l'Ontinyent 1931 tindran l'oportunitat de seguir gaudint del futbol i els gols de Mateo Sanchis una temporada més

El "búfalo" d'Alfarrasí va tindre una gran temporada fins que es va tòrcer en forma de lesió greu, amb el trencament del dos pòmuls i el tabic nassal en l'encontre disputat davant el CD Biarense en El Clariano, el desembre passat. Fins el moment, Mateo 6 gols en tan sols 439 minuts, sent la seua aportació molt valuosa a nivell de punts.
 

Mateo Sanchis Martínez (Alfarrasí, 24 d'abril de 1984) es va sumar al projecte blanc-i-negre en el primer any de vida del club, provinent del Montaverner. Es tracta d'un experimentat davanter que no necessita massa presentacions, fort en el cos a cos i fiable en els últims metres, ha demostrat la seua gran vàlua en equips com la UD Benigànim en tres etapes, Canals, Benisa, Alberic o UD Gandia. És un gran conegut per al cos tècnic blanc-i-negre, i per al president de l'entitat, Miguel Ángel Mullor, que ha tingut la sort d'entrenar-lo i traure grans versions seues en Tercera Divisió.
 

Mateo es mostra confiat en la seua tornada al futbol (entrevista en les pròximes hores) i convençut que tornarà a fer grans aportacions a la plantilla amb el paper que puga jugar.

Llegir 396 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM