Dijous, 28 Març 2024

Més de 30 triatletes ontinyentins participen als duatlons de Castelló de la Ribera

Posted On Dimecres, 05 Febrer 2020 18:53 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana, més de 30 esportistes del Club Triatló Ontinyent s’han desplaçat fins a la localitat de Castelló de la Ribera per a disputar les proves integrades als circuits del Jocs Esportius Vialterra i, en el cas dels adults, a la Lliga de Clubs Caixa Popular.

 

Dissabte de matí ha estat el torn de les i els triatletes més menuts. En categoria Cadet, Andreu Bataller, Teyo Cantos, qui va aconseguir creuar la meta en tercera posició, i Ana Maria Candrea, qui es va proclamar campiona de la seua categoria, van representar el club ontinyentí.

Enrique Torras, Borja gandia, Raul Revert i Mireia Valdés van participar a la cursa pensada per a la categoria infantil. Marc Sanz, Jaume Gironés, Marcos Cantos, Gabriel Candrea, Hugo Penadés, Pau Ferrero, Laia Minguet, Ainhoa Montesinos i Abril Silvestre, qui va ser finalitzar en segona posició, van estar els representants en categoria Aleví.

A mesura que avançava el matí els més menuts anaven prenent l’eixida, tenint lloc la major participació ontinyentina a la categoria benjamí amb Joan Puertos, Iván Muñiz, Àlex Vallés, Xavi Hernández, Marc Lurbe, Iván Torró, Gerard Puerto, Diego Hinojosa, Peret Sancho, Adriana Pérez, Daniela Vidal i Cela de Llago, qui va ser la primera en creuar l’arc de meta.

Finalitzat el duatló escolar, diumenge va ser el torn dels equips del Club Triatló Ontinyent que participen a la Lliga de Clubs Caixa Popular. Un equip mixt format per Josep Barberà, Yolanda Valdés, Paco Martí i Eva Maria Gandia i altre on van participar Fran Calabuig, Pilar Coll, Luis Mullor i Ana Sanz van servir per aconseguir la segona posició a la 2ª Divisió Masculina i un 7é lloc a la 1ª Divisió Femenina.

Llegir 579 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM