Tres victòries per a tres sèniors

Posted On Dijous, 30 Gener 2020 19:33 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquesta última jornada ha sigut molt positiva per als equips sèniors del Club Martínez Valls Bàsquet. La victòria aquest dimecres de l’ESET ONTINET masculí se sumava als bons resultats obtinguts el passat diumenge pel sènior B Martínez Valls i per l’ESET ONTINET femení.

Els de Nico Sánchez viatjaven ahir fins a Sueca. Va ser un partit molt disputat, on a l’ESET ONTINET li va costar ficar-se al partit i el rival va estar molt dur. Finalment el sènior A aconseguia traure el partit i finalitzar amb un resultat de 58-69. Aquesta nova victòria revalida el lideratge de l’equip, qui s’enfrontarà aquest dissabte al CA MONTEMAR, tercer en la classificació. Serà a les 19.30 hores al Pavelló Municipal.

Per la seua banda, el sènior B MARTÍNEZ VALLS jugava el passat diumenge també amb el CB SUECA. De la mateixa manera que els seus companys, van enfrontar-se en un partit molt dur i disputat, que no va decidir-se fins als últims minuts. Aconseguint finalment la victòria per 57-51. Aquest dissabte l’equip dirigit per Javi Barberà viatjarà fins a Teulada, per a un partit que es planteja complicat, enfront del segon classificat.

Finalment, el sènior femení ESET ONTINET també jugava el passat diumenge en casa, i ho feia amb el CB ELDA. Un encontre en el qual les ontinyentines van ser prou superiors al seu rival. L’ESET femení ha començat amb bon peu aquesta segona fase de la lliga, on ha guanyat els dos partits disputats. Aquest cap de setmana descansaran, i el següent encontre serà amb el CD ONIL, el 8 de febrer, a les 17.30 hores, al Pavelló Municipal.