Dimarts, 30 abril 2024

Doble jornada, doble victòria per a l’ESET ONTINET

Posted On Dimecres, 11 Desembre 2019 17:08 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’últim va ser un cap de setmana molt intens per a l’ESET ONTINET.

Amb dues victòries en dos partits en dies consecutius, el primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet tornava a recuperar el lideratge a la classificació.

A pesar de ser festiu, el divendres dia 6, l’equip de Nico Sánchez viatjava fins a Benidorm per enfrontar-se al conjunt local, en un partit corresponent a la primera jornada de lliga, que es va ajornar en el seu moment. L’ESET ONTINET va començar l’encontre molt fred, mentre que el SERVIGROUP BENIDORM entrava a la pista molt motivat. Això es va veure reflectit al marcador, on el primer quart finalitzava amb un 21-12. Després que els d’Ontinyent despertaren, aconseguien arribar al descans guanyant per 35-36. Malgrat el resultat favorable per a l’equip del Martínez Valls d’un 58-71, la falta d’encert als tirs lliures va ser notable. Destacable l’actuació de Jorge Mancebo, que va aconseguir anotar 3 triples seguits.

Sense cap dia de descans, dissabte, l’ESET ONTINET tornava a viatjar, en aquest cas per jugar amb el C.B. LA VILA. Un equip fort, malgrat la classificació. En aquesta ocasió el partit va estar dominat pel conjunt del Martínez Valls, guanyant tots els quarts i amb un resultat final de 55-72.  Al partit cal destacar el joc de Isaac Català, amb 20 punts i 4 rebots. D’altra banda, Pablo Roselló continua lesionat, amb una fissura en una costella, i continuarà sent baixa per a la pròxima jornada.

Aquestes dues victòries permetien que el sènior A torne a estar al capdavant de la taula classificatòria, una posició que havia perdut desprès de l’encontre amb el LUCENTUM, únic equip que fins al moment ha sigut superior a l’ESET ONTINET.

Ara, el pròxim diumenge, el Martínez Valls jugarà en casa. Ho farà al poliesportiu, a les 18.30 hores, contra C.B. JORGE JUAN, un dels equips que ocupen també els primers llocs a la classificació.

Llegir 538 vegades Darrera modificació el Dimecres, 11 Desembre 2019 17:17

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM