Dimarts, 30 abril 2024

Mateo torna a casa!

Posted On Dimarts, 10 Desembre 2019 19:20 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)


És, sense dubte, la notícia de la setmana, si no de la temporada
.

Després del fort xoc que va rebre Mateo, de forma fortuïta, en la jugada del gol que iniciava la remuntada davant el CD Biarense, l'afició i el club han estat pendents de l'evolució del davanter en confirmar-se que patia un trencament mútiple que ha afectat als dos pòmuls i al tabic nasal. Mateo va ser traslladat a l'hospital de Xàtiva però la gravetat de la lesió el va obligar a ser derivat a l'hospital La Fe de València en la mateixa nit del divendres 6.
 

Després dels primers diagnòstics mèdics es va optar per la necessitat de passar per quirofan. Mateo Sanchis ha entrat aquest matí en la sala quirúrica en una operació que s'ha allargat fins entrada la vesprada però el més important és que el resultat ha estat totalment satisfactori després de la comprovació per part de l'equip mèdicEl "búfalo" d'Alfarrasí podria tornar demà dimecres a casa.

Des de l'Ontinyent 1931 CF, en nom de la seua directiva, la resta de plantilla i cos tècnic, i l'afició, que ha enviat missatges de suport durant els últims dies per xarxes socials, es desitja al jugador una ràpida i bona recuperació, al mateix temps que s'aprofita per agrair a l'equip mèdic que ha tractat a Mateo pel seu gran treball.

Llegir 671 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM