Dimecres, 24 abril 2024

La nova coberta del CEIP Bonavista acull la cloenda dels Jocs Esportius a Ontinyent

Posted On Dimecres, 22 Mai 2019 15:04 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La nova coberta del CEIP Bonavista va acollir el passat dissabte la cloenda de la 2a Fase dels XXXVII dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

L'acte de lliurament de trofeus va comptar amb la presència de l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, el regidor d'Esports, Óscar Borrell i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta. En aquesta activitat que té com objectiu completar el programa escolar per mitjà de la pràctica de l'esport, els xiquets i xiquetes participaven en diverses categories: “multiesport” (que combina futbol, bàsquet i atletisme), futbol 7, futbol sala i bàsquet.

Les activitats prèvies a l'entrega de premis es van desenvolupar a la recentment reformada coberta que s'ha executat amb un pressupost de 331.585 euros. La nova infrastructura cobreix una àrea de 1097m2, sostenint-se la coberta amb bigues d'acer i amb espais laterals oberts per deixar passar l'aire i la llum, comptant-se també amb focus interiors per a estendre els seus usos fora de l'horari escolar.  Aquest projecte va ser la tercera opció més votada a “Ontinyent Participa 2017”, i venia sent una demanda històrica del centre que no tenia, fins ara, una infrastructura d'estes característiques.

A aquesta millora s’afegirà la inversió prevista de 2'7 milions d'euros per a una reforma integral del propi CEIP Bonavista al marc del pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana, que es posa en marxa en la ciutat amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent. Al marc d’esta actuació es preveu realitzar tasques de reparació de fissures als pilars; neteja i segellat de les plaques prefabricades de la façana; substitució de fusteria exterior per altra de millors prestacions tècniques i acústiques; substitució de plaques i conductes de fibrociment per altres materials;  reparacions de filtracions puntuals a la coberta; remodelació dels aseos de la planta baixa, i creació d’un nou servei higiènic adaptat per al professorat.

Llegir 669 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM