Dijous, 25 abril 2024

La creació del nou club de fútbol d'Ontinyent va tindrer el passat dimarts la primera reunió entre interessats i penyistes.

Posted On Dijous, 16 Mai 2019 14:52 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

El grup d'exjugadors que estan creant el nou club de futbol en Ontinyent van tindre el passat dimarts, la primera reunió amb socis de les penyes i socis de l'Ontinyent C.F per a intercanviar opinions i explicar el projecte del nou Ontinyent. 

D'aquesta reunió van eixir moltes coses i sobretot possitives. 

Els penyistes i aficionats volen un club de tots i per a tots en el que el soci puga prendre decissions  i la predisposició d'aquestos exjugadors és la mateixa. S'inclouria a un representant de les penyes dins la directiva per a que veja i tinga constancia de tot el que es fa i com es fa. 

Els membres de la futura junta explicaven que: Ho fem per Ontinyent, no podem imaginar una ciutat com Ontinyent sense futbol. Si hi haguera un altre projecte de creació d'un club  i els aficionats el recolzen, nosaltres s'apartariem. En cap moment volem dos clubs en Ontinyent. 

Tots van coincidir en començar des de baix del tot,  en 2ª regional, per aixina crear una bona base i aplegar a 3ª divisió amb gent de "casa". 

Un dels punts en els que també quadren  la futura directiva i aficionats es que qui vullga fer aportacions econòmiques o de la forma que siga al club, benvingut serà, però decidirà com un soci més.

Es va utilitzar la frase: "Preferim 25.000  a 1 que 1 a 25.000" 

Una de les coses que també es van parlar va ser que hi ha que reprendre l'essencia de l'antic Ontinyent CF, jugadors del poble i dels voltants que estimen l'escut i estiguen implicats en el projecte. Sempre s'ha aplegat dalt amb gent de casa quan s'ha ascendit. 

L'escut, els horaris, els colors, el preu dels carnets, etc els decidirà el soci. 

En principi Roberto Bas seria l'entrenador i espera poder comptar amb una bona base del juvenil d'aquest any que tants èxits ha tingut. 

Poc a poc aniran sabent-se més notícies al respecte i anirem informant. 

Llegir 3155 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM