Divendres, 26 abril 2024

La federació de Karate de la Comunitat Valenciana distigeix l’Ajuntament d’Ontinyent pel seu recolzament a les arts marcials

Posted On Dimarts, 30 Octubre 2018 17:12 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

 La Federació de Karate i Disciplines Associades de la Comunitat Valenciana ha guardonat dissabte a l’Ajuntament d’Ontinyent pel seu recolzament a les arts marcials amb la seua col·laboració al campionat d’Espanya de Kung Fu realitzat a Ontinyent i organitzat pel club Makey Chuan Kung Fu.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, va recollir el guardó el passat dissabte a Benigànim durant la XVIII Gala Anual de la Federació, en un acte on l’edil va destacar la importància de recolzar l’esport de base, l’esport femení, i també les modalitats esportives no majoritàries, com és el cas de les arts marcials, “que enriqueixen el ventall de modalitats i plantejaments perquè totes i tots pugam gaudir dels beneficis de la pràctica esportiva”, manifestava. A la gala també es va distinguir al club Makey Chuan Kung Fu, a les persones del seu president, Salvador Albert, pel treball organitzatiu al campionat, com també a l’esportista José Francisco Torró, qui va quedat tercer al referit campionat.

Seguint amb les arts marcials, aquest proper dissabte tindrà lloc la 1ª jornada de la lliga de clubs de la Federació Valenciana de Judo temporada 2018/2019,. El club de judo Fon Do Kan, torna a ser l'amfitrió de l'inici de la temporada per a les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. El campionat tindrà lloc aquest dissabte dia 3 de novembre a partir de les 9:30h., fins a les 19:30h en el Pavelló Poliesportiu d'Ontinyent, comptant amb el recolzament de la regidoria d’Esports. Es tracta d’una competició de carácter autonòmic, tot i que també participaran clubs de les províncies veïnes de Terol, Albacete, i Tarragona. Després d’haver-se superat els 500 participants en l’edició anterior, enguany les inscripcions s’han limitat a 400 esportistes per a un millor desenvolupament de la competició .

Llegir 575 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM