Dijous, 18 abril 2024

Ontinyent acollirà la seua II Marxa BTT aquest cap de setmana

Posted On Dijous, 25 Octubre 2018 17:52 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent celebrarà la II Marxa BTT Ombria Extrem el pròxim diumenge 28 d'octubre.

El regidor d'Esports, Óscar Borrell; el President del Club Ciclisme d'Ontinyent, Juan Salmerón i el vicepresident, Juan Peiro així com el director de l'Escola de Ciclisme, Emilio Solera, presentaven la competició al Poliesportiu Municipal de la ciutat, que serà l'eixida i la meta d'esta marxa.

Durant la presentació, Borrell va destacar el treball realitzat conjuntament per l'Ajuntament d'Ontinyent amb el Club Ciclisme d'Ontinyent i Club Radical Bike per portar a la ciutat l'esport BTT. “Amb la muntanya i els paratges que tenim a la ciutat era fonamental impulsar este esport perquè la seua absència era una mancança important a Ontinyent”, incidia el regidor.

La carrera començarà a les 9:00h des del Poliesportiu Municipal i recorrerà, durant més de 40km i amb un desnivell de 1164 metres les zones d'ombria de les nostres serres. El director de l'Escola Municipal, Emilio Solera, donava detalls del recorregut que començarà al Poliesportiu i muntarà pel cementeri fins el repetidor. Després es baixarà fins tocar el terme d'Agres i el d'Albaida, per a tornar finalment pel terme d'Agullent fins a Ontinyent.

El president del Club Ciclisme Ontinyent, Juan Salmerón i el vicepresident, Juan Peiro, van aprofitar l'ocasió per convidar i animar a tots els veïns i veïnes d'Ontinyent a participar “sense importar que no siguen ciclistes professionals perquè el més important es gaudir i vore la bellesa del paisatge vist que des del punt més alt es podrà vore la Vall d'Albaida i part de la Safor”.

Tot aficionat al ciclisme podrà inscriure's, fins a finals d'aquesta setmana, en la II Marxa BTT Ombria Extrem a través de la web www.multisport.es o el mateix dia de la prova. Les categories en les quals es podrà competir serà juniors, élite, Sub-23, master 30-40-50, fémines i elèctriques; amb un preu de 15€ per a federats i 20€ per a no federats.

Llegir 578 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM