Dijous, 25 abril 2024

Caixa Ontinyent llança una línia de crèdits personalitzats per a pal·liar els efectes econòmics del Covid-19

Posted On Dimecres, 01 abril 2020 15:07 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Conscients de les necessitats que autònoms, pimes i empreses poden tindre davant la situació excepcional que vivim amb motiu del Covid-19, Caixa Ontinyent ha llançat una línia de crèdits per a pal·liar els seus efectes econòmics.


Es tracta de crèdits personalitzats, estudiats cas a cas, amb l'objectiu d'oferir a cada autònom, pime i empresa, la millor solució segons les seues necessitats.
A més, l'entitat s'ha adherit també a la línia de 20.000 milions d'euros impulsada per l'Estat i que ofereix avals de fins al 80% del préstec subscrit.
L'objectiu és contribuir al fet que les empreses disposen d'eines per a poder afrontar la situació i col·laborar, al mateix temps, al manteniment i impuls del teixit productiu de la zona, que es caracteritza per ser especialment industrial.
Amb aquests crèdits, empreses, pimes i autònoms, podran atendre pagament de nòmines, proveïdors, mercaderies i impostos, entre altres.
Suport a comerços
En aquest sentit, l'entitat ha optat també per eliminar els costos de manteniment dels terminals de punts de venda (TPV) als comerços afectats per aquesta situació excepcional en la qual no poden operar amb normalitat.
Cal destacar que aquestes mesures se sumen a les que Caixa Ontinyent ha anat adoptant en els últims dies: l'avançament del pagament de les pensions, l'acord amb altres entitats per a no cobrar comissions en la retirada d'efectiu en qualsevol dels seus caixers, l'increment de 20€ a 50€ en les operacions contactless i el crèdit a l'Ajuntament d'Ontinyent per a ajornar el pagament d'impostos.
Caixa Ontinyent ha optat a més per reforçar especialment l'atenció a través dels seus canals digitals, banca electrònica i APP, així com reforçar la seua oficina digital (962 91 91 91- Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), tots ells amb majors recursos de suport i mesures de seguretat addicionals.

Llegir 615 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM